EVEN ONS VOORSTELLEN

CHRISTINE WIMMER  COACH EN EIGENAAR

SERGE TERPSTRA  MASSEUR

 

Feel Good is in januari 2013 opgericht door mij, Christine Wimmer. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de zorgsector, als Z-verpleegkundige en als personal coach binnen de psychiatrie en jeugdzorg. In 2010 ontstond het idee om totaal iets anders te gaan doen, maar wel 'iets' waarbij ik samen met andere mensen in contact kwam op een prettige wijze! Zo ontstond 'Feel Good'. Eerst bij de mensen in hun eigen omgeving, maar later ook op locaties. Binnen zorginstellingen (o.a. Vivent en Stichting Maasduinen) en binnen diverse winkelketen (o.a. Ulla Popken).

Ik volgde trainingen en cursussen op het gebied van schoonheid, visagie en huidverzorging. Specialiseerde mijzelf in 2014 in het verzorgen van gezichtsbehandelingen met het gebruik van Shiazaadjes en pure zijde. In 2015 volgde ik cursussen rond etherische olie en maak ik nu zelfontwikkelde roomspray's waarbij de ruimte wordt gevuld met heerlijke geuren  en lichaams pakkingen die het Feel Good Moment of worskhops ten goede komen.

Naast het geven van workshops zoals visagie, huid-en lichaamsverzorging en voedingsupplementen, coach ik ook een groep enthousiaste mensen die heerlijke Feel Good Momenten of workshops verzorgen op locatie. Verder ben ik binnen Stichting Maasduinden, op de locatie Venloene in Loon op Zand als vrijwilliger te vinden in de Beauty Salon. Hier verwen ik de bewoners/clienten met een heerlijke ontspanningsmoment voor het gezicht en handen.

Sinds dit jaar is er de mogelijkheid om naast het Feel Good Moment, binnen bedrijf of bij u thuis, te gaan genieten van massages, diverse beautybehandelingen, workshops en wellness in Nieuwkuijk of op de locaties van Yuka, Serge, Astrid, Sandra of Doortje zelf. 

Tevens is het mogelijk om uw verblijf met een overnachting uit te breiden in onze boomhut, aangevuld met een unieke excursie verzorgd door Curiosity World.

Zie ook mijn facebookpagina www.facebook.com/FeelGoodWelnessBeauty

 

   

YUKA GROENENBERG SCHOONHEIDSSPECIALSITE 

Ik geloof dat 'beauty" internationaal is! Ik bedoel daarmee dat Beauty er is voor iedereen op heel de wereld. Voor elke huidskleur, elk type en elke leeftijd. Daarnaast geloof ik dat iedereen bepaalde facetten heeft die iemand mooi maken! Ik help u graag om uw schoonheid naar boven te halen. Sinds mei 2008 ben ik eigenaar van een schoonheidssalon PMC (Prachtig Mooi Compleet )in Oud- Heusden.

Ik werk o.a. met producten op natuurlijke basis van het merk Forever Living Products, welke als hoofdbestandsdeel Aloë Vera bevatten. 

Bij Feel Good Welness & Beauty geef ik op aanvraag kleine beautybehandelingen voor hem en haar. 

Zie meer informatie op http://www.beautymakeover.nl/DOORTJE PUTMANS

HUID- EN OEDEEMTHERAPEUT

Ik ben geboren en getogen in Boxtel en daarna verhuisd naar Oirschot. 

De gezondheidszorg heeft mij altijd aangetrokken, dit blijkt uit mijn vooropleiding als doktersassistente. Na het afronden hiervan heb ik van januari 2009 tot december 2015 met veel plezier gewerkt bij Huisartsenpraktijk Liempde. 
In oktober 2013 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht.
Sinds januari 2013 was ik werkzaam bij Het  Regionaal Huidcentrum, waar ik veel ervaring heb opgedaan als
huid- en oedeemtherapeut. Sinds september 2015 nam ik de locatie Boxtel over en in juli 2017 de locatie in Best.
Sindsdien dragen beide vestigingen samen de gezamenlijke naam Huidtherapie Boxtel & Best. 
Verschillende behandelingen op het gebied van huidverzorging en/of verbetering worden door mij aangeboden.
Afhankelijk van uw klachten en/of wensen is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Graag vertel ik u daar meer over in een persoonlijk gesprek. 
U kunt bij mij terecht voor
 • Behandelingen voor oedeem
 • Littekentherapie
 • Acne
 • Overbeharing
 • Couperose
 • Pigmentvlekken
 • Huidverbeterende behandelingen
Zie meer informatie op http://www.huidtherapieboxtelbest.nl

 

SANDRA VAN DAM CURIOSITY WORLD

Als nieuwsgierig kind zat ik vaak met mijn neus in de boeken en te turen naar de sterrenhemel. Vooral natuur- geschiedenis en wetenschappelijke onderwerpen als sterrenkunde, geologie, prehistorie, archeologie vond ik interessant. In mijn tienerjaren was ik jarenlang het aanspreekpunt voor de Jongerenwerkgroep voor Weer- en Sterrenkunde afdeling Rijnmond. Daar ontmoette ik jongens en meisjes die, net als ik, geïnteresseerd waren in sterrenkunde.

In mijn jeugd ben ik begonnen met het verzamelen van wetenschappelijke artikelen dat tot de dag van vandaag nog steeds doorgaat. U kunt dan ook begrijpen dat het archief inmiddels redelijk uitgebreid is. Kennis en de tastbare bewijzen ervan, vergaren en archiveren; het is de rode draad in mijn leven. Na de middelbare school behaalde ik mijn propedeuse aan de Hogeschool voor de Kunsten, faculteit Museologie (Reinwardt Academie) in Leiden, later Amsterdam. Hier volgde ik de studie over Erfgoedspecialisme met als specifieke richting Beheer en Behoud. Ik studeerde af op mijn proefschrift over de ‘Oude Paleontologische collectie van Natura Artis Magistra’. Vanaf 1996 tot 1 januari 2019 ben ik afdelingssecretaris van Stichting Geologische Activiteiten (GEA) geweest dat in 2014 werd uitgebreid met bestuurstaken voor de Nederlandse Geologische Vereniging (NGV). Beide bestuursfuncties zijn recentelijk door drukke werkzaamheden per 1 januari 2019 neergelegd.

Oprichting Curiosityworld

Omdat ik sinds mijn tienerjaren zelf lezingen geef over allerlei wetenschappelijke onderwerpen werd het in 2009 de hoogste tijd om hier full time mee aan de slag te gaan. Met de oprichting van Curiosityworld worden thans in het hele land gastlezingen, kindercolleges en workshops gegeven op het gebied van Wetenschap, Cultuur en Geschiedenis.

Tijdens uw verblijf bij Feel Good Welness & Beauty is het dan ook mogelijk een lezing & excursie bij te wonen. Welke lezingen en onderwerpen dit zijn, kunt u raadplegen op de website van Curiosityworld:

https://www.curiosityworld.nl/


Sinds 2015 ben ik gediplomeerd medische masseur, waardoor de natuurgeneeskundige behandelingen die ik geef mogelijk vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Vele jaren heb ik onderstaande opleidingen te gevolgd voor verschillende massage technieken en ben ik werkzaam geweest als masseur bij Sauna Devarana in Den Bosch en in Oisterwijk. Sinds 2016 heb ik mijn eigen massagepraktijk in Vught. Daarnaast verzorg ik op aanvraag massages op locaties binnen de regio en bij Feel Good Welness & Beauty.  Om mensen met lichamelijke klachten beter te kunnen helpen en om de westerse kijk op het lichaam te combineren met die uit het Oosten, waar lichaam en geest één zijn, heb ik de volgende opleidingen afgerond:

 • Basiscursus massagetechnieken                                      Sorag diploma 2007 
 • Sportmassage                                                               NGS diploma 2008
 • Blessurepreventie                                                          NGS diploma 2009
 • Shiatsu Massage                                                            Qing Bai, Shu Har Ri diploma 2010
 • Medical Taping                                                              FysioTape Opleidingen
 • Hamam masseur                                                           Hamam Specials
 • Hotstone massage
 • Orang Malu massage                                                     Hellen Lodder
 • Balinese massage                                                          Hellen Lodder
 • Massage therapeut diploma 2014                               
 • Medisch therapeut diploma 2015
Zie meer informatie op http://www.serge-terpstra.nl
                                   

MARLEEN VAN POELGEEST PEDICURE

Onze voeten krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. En dat is jammer want zij vormen immers het fundament van ons lichaam en goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid! De weldaad en ontspanning die een voetbehandeling u geeft maakt het Feel Good Moment helemaal compleet!

Sinds 2005 ben ik werkzaam als pedicure (ook voor de ’diabetisch en reumatische voet’) en bij Feel Good Welness & Beauty geef ik op aanvraag een pedicurebehandeling. U kunt kiezen kiezen uit een verzorgende behandeling of een cosmetische behandeling. Zie meer info bij Arrangementen.

 

ASTRID JANSSEN YOGA DOCENTE

Ik ben Astrid Janssen en ik mag mezelf sinds mei 2017 yogadocente noemen. Tien jaar geleden ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met yoga, destijds heeft het me geholpen om te revalideren na diverse heupoperaties. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en ook op zoek te gaan naar waar blokkades zitten, om deze te kunnen overkomen. Een mooie bijkomstigheid is dat ik ging merken dat het ook mentaal goed voor me was.  Die link tussen lichaam en geest vind ik ontzettend mooi en wil ik graag uitdragen in de yogalessen die ik geef, om mensen hier aan te kunnen herinneren.
Mijn bedrijf heet My Moment, de reden dat ik deze naam heb gekozen is dat mensen hun moment van ontspanning kunnen pakken in de drukte van deze tijd waar we af en toe vergeten goed voor onszelf te zorgen. 

Ik heb de opleiding Power/Vinyasa yoga en Yin yoga afgerond. Twee compleet verschillende vormen van yoga die elkaar goed aanvullen.

Beide vormen van yoga kunnen eventueel gecombineerd worden in een les. Er kunnen privé lessen of groepslessen gegeven worden. Kan tevens gecombineerd worden met andere Welness en Beauty arrangementen van Feel Good Welness en Beauty op de locatie Nieuwkuijk. 

Zie meer informatie op www.facebook.com/mymomentof

 

YVONNE EIJKEMANS MASSEUR

Hallo, mijn naam is Yvonne Eijkemans en bij mij is uw lichaam uw tempel. Door middel van verschillende massages o.a. handreflex, voetreflex en total body massage komt uw lijf tot innerlijke rust. Uw klachten zullen afnemen, ontspanning en goed gevoel zullen toenemen.

Graag sta ik met mijn expertise en diensten voor u klaar bij Feel Good Welness & Beauty.