NIEUWS  

Nieuws Vivent

Feelgood Welness & Beauty is als bedrijf aangesloten als leverancier van Viventpas. Meer informatie over voordelen Viventpas houders kunt u terug vinden in de jaarlijkse uitgave editie 2019 van de 'Vivent langer thuis magazine' op bladzijde 120 en 121.

Wij staan als bedrijf voor het personeel en vrijwilligers van Vivent klaar op 16 én 17 januari 2019 tijdens de foute party, georganiseerd door Vivent. U kunt ons vinden op de 3e verdieping waar u heerlijk kunt gaan genieten van massage, yoga en nog veel meer.

 - Sinds kort heeft Feel Good Welness & Beauty ook cadeaubonnen die u kan kopen. We hebben cadeaubonnen van € 5,- en    € 10,- Deze kunt u bij inwisselen voor - productverkoop - feel good moment - workshops - rassoul - wellness. 

De cadeau bon dient in 1x besteed te worden en is niet inwisselbaar voor geld. Evt. bijbetaling is altijd mogelijk, mocht het product duurder zijn als de waarde(s) van de cadeaubon(nen). Meerdere cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor één product of dienst. Elke cadeaubon bevat een unieke code en wordt slechts 1x verstrekt. 

Verder verzorgen wij ook op bestelling cadeaupakketten, gevuld met beauty, verzorgingsproducten en/of make-up producten voor zowel hem als haar!

Compleet met geschenktas en verzending voor aantrekkelijke prijzen.


- Bon voor gratis gezichtsbehandeling!

Bent u in het bezit van een bon voor een gratis gezichtsbehandeling die wij uit hebben gegeven bij uw aankoop van één van onze gezichtsverzorgingsproducten of onze promotiedagen? De bon is alleen te besteden bij Feel Good Welness & Beauty.

De behandeling bestaat uit het reinigen en verzorgen van het gezicht, een heerlijk masker en serum voor uw huid en een verwenmoment. Maak snel een afspraak, want de agenda raakt al behoorlijk vol.

 

- Bent u de gelukkige winnaar van het Feel Good Moment? Dit houdt in dat u t.w.v. € 55,- een cadeaubon ontvangt voor een gratis Basis Feel Good Moment (3 uur durende workshop). Deze cadeaubon is niet inwisselbaar voor de extra beautybehandelingen en/of massages. Voor verdere mogelijkheden kijk op onze site bij arrangementen en prijzen. 

Deze cadeaubon heeft een geldigheid van een half jaar en verloopt na de datum die op de bon staat vermeld! Zorg dat u dus op tijd zich aan meld voor een afspraak in te plannen, zodat de bon nog geldig is! Na deze datum kan er geen aanspraak gemaakt worden op dit gratis Feel Good Moment. 

Verder is de bon persoonsgebonden, niet overdraagbaar en is tevens niet in combinatie te gebruiken met andere acties en/of kortingen.

Bent u winnaar? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, email of bel!