FEEL GOOD MOMENT


Feel good Welness & Beauty biedt de mogelijkheid om binnen uw bedrijf, vereniging, familie en vriendenkring een heerlijk Feel Good Moment te beleven. Tijdens dit ruim 2 uur durend arrangement (Feel Good Moment) gaat u, door middel van een workshop, zelf kennis maken met natuurlijke huid- en lichaamsverzorgingsproducten en de eigenschappen van deze producten. Verder krijgt u kennis over het gebruik van etherische olie en de werkzame stof voor lichaam en geest. Ook is het mogelijk om thema gericht aan de slag te gaan. Dus een workshops parfumerie/etherische olie of visagie of skincare apart te volgen tijdens een ruim twee uur durende thema workshop.

Een Feel Good Moment  is in overleg met elkaar af te stemmen. Er kan keuze gemaakt worden uit diverse thema's op het gebied van visagie, huid- en lichaamsverzorging, massage technieken, ontspanning en wellness of allerlei faccetten bij elkaar.

Tijdens deze thema's maakt u gebruik van heerlijke natuurlijke producten in de vorm van scrubs, peelings, maskers, serums voor gezicht, handen en/of voeten. Op het gebied van beauty leert u alle technieken en krijgt u advies in diverse visagiestijlen. 

Het Feel Good moment kan individueel worden aangeboden, een moment speciaal voor u alleen, maar ook in groepsverband. Dit alles is mogelijk bij u thuis, vereniging, bedrijf of in Nieuwkuijk.